PRISLISTE OBS Nye priser fra 01.01.2021

Inn/Utlevering (kun etter avtale):

Mandag – fredag: 9-11 og 18

Lørdag /søndag og helligdager: kl 10 og 18.

Gebyr ved inn/utlevering til andre tider enn de som er oppgitt : Kr 300 (lør-søn/helligdager kr 500) .

Fra november 2020: HUSK MUNNBIND

PRIS FOR HUND I KENNELPris inkl. mva
Hund pr påbegynt dag – lavsesongkr 350
Hund pr påbegynt dag – høysesongKr 450
2 hunder fra samme eier, pr påbegynt dag – lavsesongKr 550
2 hunder fra samme eier, pr påbegynt dag – høysesongKr 720
For eiere av flere hunder kan pris avtales særskilt. Ring eller send en mail dersom du ønsker egen prisavtale.
 
Tillegg pr dag  for hund som må stå alene – høysesongKr   50
Tillegg for medisinering pr dagKr   60
Tillegg for dyrepleier pr timeKr 200
Ekstra turerKr 100
PRIS FOR KATTPris inkl. mva
Katt pr påbegynt dag – lavsesongkr 200
Katt pr påbegynt dag – høysesongKr 250
2 katter fra samme eier, pr påbegynt dag – lavsesongKr 320
2 katter fra samme eier, pr påbegynt dag – høysesongKr 400
For eiere av flere katter kan pris avtales særskilt. Ring eller send en mail dersom du ønsker egen prisavtale.
 
Oppholdet betales ved innlevering. Det kan benyttes kontanter eller betalingsterminal.  Kunden belastes for reservasjoner som ikke blir benyttet eller avbestilt i tide. Avbestillinger senere enn 7 dager før innlevering skulle ha funnet sted,belastes med 50 % av prisen for oppholdet.
Dyr blir ikke utlevert før oppholdet i sin helhet er betalt. Bestilt plass må betales i sin helhet selv om oppholdet avkortes.

Eier må gjøre hotellet oppmerksom på skader, sykdommer eventuelt løpetid eller annet som har betydning for oppholdet. Dersom hunden av ovennevnte eller andre grunner må stå alene, beregnes et pristillegg. Hotellet er ikke ansvarlig for skader eller sykdommer som måtte inntreffe under oppholdet.
Dersom dyret i pensjonstiden trenger veterinærbehandling, tilkalles veterinær på eiers bekostning. Kostnadene må betales før utlevering. Kennelen er ikke ansvarlig for bortkomne/ødelagte gjenstander som medsendes dyret under oppholdet.


Hva regnes som høysesong:
Jul/nyttår: F.o.m. 23/12 t.o.m. 3. nyttårsdag.
Påske: F.o.m. fredag før palmesøndag t.o.m. 3. påskedag.
Pinse: F.o.m. fredag før pinseaften t.o.m. 3. pinsedag.
Sommerferien: 1.juni t.o.m. 25. august.

I disse periodene beregnes pristillegg. Prisene er inkludert 25% mva.  Prisene gjelder fra 01.01.2021

Sikkerhet og trygghet er viktig hos oss. Vi har derfor egen småhundavdeling hvor også de minste kan føle seg trygge.
Når du ankommer oss, settes hunden i et rom i ankomstavdelingen hvor vi ønsker å bli mer kjent med din hund etter at du har reist. Etterpå settes, om ikke annet er avtalt, en hannhund og en tispe av tilnærmet lik størrelse og gemytt sammen. Mange hunder  trives bedre når de er to. Gi beskjed om du likevel ønsker å ha hunden alene.
Rommene er på minst tre kvadratmeter med flislagte gulv, termostatstyrt varme og baderomspanel på veggene. I tillegg har alle hundene adgang til egen luftegård fra 8:00 til 21:00. Alle hundene luftes daglig i hagen sammen med andre eller alene. Turgåing utover dette avtales i hvert tilfelle.

Vi benytter Kurandasenger og tepper i kennelen, det er derfor ikke behov for å ta med egen seng/teppe. Skumgummisenger og sakkosekker kan ikke benyttes.  Matskåler skal ikke medsendes. Vi fòrer med Royal Canin som er av svært høy kvalitet og har mange varianter. Om du likevel ønsker å benytte eget hundefor, er dette i orden for oss. Alt som sendes med hunden leker etc, må være lett å holde rent og det må kunne vaskes i maskin.


VIKTIG: Hunder med smittsomme sykdommer mottas ikke!  Hundeeier må gjøre kennelen oppmerksom på eventuelle skader, sykdommer, løpetid eller andre ting som har betydning for oppholdet.

Av hensyn til hundene ønsker vi å ha perioder med ro og lite trafikk av nye hunder. Vi ber deg derfor om å holde deg til avtalt ut- og innleveringstid og være ute i god tid. Det er mulig å levere eller hente hunder utenom disse tidspunktene etter avtale, for sen henting medfører gebyr. Det betales for hver ny påbegynt dag.

Hundens vaksinasjonsattest skal fremvises ved innlevering. Hunden skal være revaksinert i henhold til gjeldende bestemmelser. Hunder/katter som ikke kan fremvise attest eller trenger revaksinering, kan få ordnet det her på Airpet.

Bånd, kammer, skåler, tepper og lignende har vi selv, men hunden bør helst ha på et bredt, komfortabelt halsbånd. Vi erstatter ikke ting som kommer bort eller blir ødelagt, så send ikke med hunden noe verdifullt eller noe som du er redd for.


Hver hund har sin egen boenhet inne med varmekabler i gulvet. Alle hundene har sin egen luftegård som de kan gå ut og inn fra store deler av dagen. Dersom hunden din blir luftet med eller står sammen med andre hunder finnes det naturlige risikoer ved dette. Hunder som vi vurderer til å være sosiale kan vi sette sammen med andre hunder, dersom eier ikke har reservert seg mot det. Eier har ansvar for å informere oss om mulig løpetid på tisper slik at det ikke skjer uventede parringer. Hundene får en daglig tur ut i hagen og sosiale hunder får da leke sammen. Hunder som krever mye mosjon eller står oppstallet over lengere tid får tilbud om trening på tredemølle.

Sykdom hos hunden
Som hundeeier kjenner du hunden din best, du kan sykdoms- og skadehistorien dens, vet hvilke symptomer hunden har og kjenner til hvilke forhåndsregler som bør tas for å unngå komplikasjoner. De fleste hunder trives godt på hotell, men dersom hunden er syk eller skadet kan dette være en påkjenning for hunden. På hotellet er ikke hundene overvåket hele tiden slik de blir hjemme og miljøet er gjerne litt mer travelt.
I samråd med veterinær eller oss, må du ta stilling til om din hund kan stå i hundehotellet. Du må informere oss om hundens tilstand (fysisk og psykisk) slik at vi, i god tid i forveien, kan informere om hvilke oppgaver vi kan ta på oss. Hvis du ønsker spesiell veterinærbehandling av din hund under oppholdet må det gis utrykkelig beskjed om dette i forkant av oppholdet. Vi vil avvise hunder hvor vi har mistanke om sykdom/parasitter, eller vurderer at hunden er uskikket til å tåle oppholdet. Ved sykdom eller skade hos hunden bør du eller andre du har avtalt med være tilgjengelig slik at det er mulig å ta de rette avgjørelser og få god nok informasjon om hunden. Medisinering og eventuelle komplikasjoner skal beskrives og du må selv ta med medisiner/utstyr som trengs for å stelle hunden.
 
Alle steder hvor der samles mange hunder er det en fare for at hunder kan overføre mikroorganismer og parasitter til hverandre. Vanlige smittsomme sykdommer er en kalkulert risiko hundeeier selv må ta når hunden settes inn i en større hundepopulasjon.
 
Hvis det er mistanke om at noen av hundene er syke, gjennomgår de vanlig klinisk undersøkelse av veterinær, som fastsetter den videre behandling. Kostnadene ved undersøkelse og behandling bæres av hundens eier. Hvis veterinæren forordner omfattende behandling av hunden din, vil vi forsøke å få kontakt med deg før det settes i gang. Vi krever at alle hunder i vår varetekt er vaksinert mot parvovirus og kennelhoste, katter må være vaksinert mot parvo og katteinfluensa. Katter som er mye ute bør få ormekur før de kommer til oss. Dersom vaksinasjoner forfaller i løpet av oppstallingsperiodenperioden, vil dyrene bli vaksinert på eiers bekostning. AIRPET HOTEL har samarbeidsavtale med  veterinær  
Det er ikke mulig å tegne veterinærforsikringer på vegne av andres dyr da sykdom, arvelige defekter, tidligere sykdomshistorie osv. vil variere fra dyr til dyr. Premiene for dyr er ulike ettersom hvilket sykdoms/skadebilde de forventes å ha ut fra forsikringsselskapets egne statistikker.
Dersom Airpet skulle dekke veterinærutgifter måtte vi innført helseattest, full opplysningsplikt fra eier og overføring av alle rettigheter fra eier til Airpet.
Men vi har ansvarsforsikring. Det vil si at vi er forsikret for vesentlige utgifter som påløper dersom det skulle skje noe med dyr som Airpet kan klandres for. Dette omfatter ikke det som kan forventes å være normale risikoer med oppstalling i en stor dyrepopulasjon eller tilstander ved dyret.