PRIS FOR KATTPris inkl. mva
Katt pr påbegynt dag – lavsesongkr 200
Katt pr påbegynt dag – høysesongKr 250
2 katter fra samme eier, pr påbegynt dag – lavsesongKr 320
2 katter fra samme eier, pr påbegynt dag – høysesongKr 400
3 katter fra samme eier, pr påbegynt dag – lavsesongKr 420
3 katter  fra samme eier, pr påbegynt dag – høysesongKr 525 
For eiere av flere katter kan pris avtales særskilt. Ring eller send en mail dersom du ønsker egen prisavtale. 
Tillegg for medisinering pr dagKr  60
Tillegg for dyrepleier pr timeKr 200

Oppholdet betales ved innlevering. Det kan benyttes kontanter eller betalingsterminal.  Kunden belastes for reservasjoner som ikke blir benyttet eller avbestilt i tide. Avbestillinger senere enn 7 dager før innlevering skulle ha funnet sted, belastes med 50 % av prisen for oppholdet.
Dyr blir ikke utlevert før oppholdet i sin helhet er betalt. Bestilt plass må betales i sin helhet selv om oppholdet avkortes.


Alle dyr mottas i ankomstavdelingen hvor vi etter du har reist, ønsker å bli mer kjent med din katt før den settes på ordinær plass. Alle dyr har eget bur av godkjent størrelse hvor de har sin mat, liggeplass og kattedo. Burene rengjøres hver dag. Alle katter har bur med uteplass som kan benyttes om været tillater det.
 

Du kan gjerne sende med kattens seng eller teppe slik at den kjenner igjen lukten hjemmefra. Kattens transportbur kan også benyttes om det er ønskelig. Bruker du P-pille til katten, tas dette med til hele oppholdet. Mat, matskåler og kattesand holder vi.


VIKTIG: katter må være vaksinert mot parvo og katteinfluensa. Det kreves gyldig vaksinasjonsattest. Katten må være frisk og fri for smittsomme sykdommer. Ukastrerte hannkatter over 10 måneder mottas ikke.

Hotellet mottar bare dyr som har lovlig opphold i Norge.

Det er ikke mulig å tegne veterinærforsikringer på vegne av andres dyr da sykdom, arvelige defekter, tidligere sykdomshistorie osv. vil variere fra dyr til dyr. Premiene for dyr er ulike ettersom hvilket sykdoms/skadebilde de forventes å ha ut fra forsikringsselskapets egne statistikker.

Dersom Airpet skulle dekke veterinærutgifter måtte vi innført helseattest, full opplysningsplikt fra eier og overføring av alle rettigheter fra eier til Airpet.

Men vi har ansvarsforsikring. Det vil si at vi er forsikret for vesentlige utgifter som påløper dersom det skulle skje noe med dyr som Airpet kan klandres for. Dette omfatter ikke det som kan forventes å være normale risikoer med oppstalling i en stor dyrepopulasjon eller tilstander ved dyret.